Despre noi

Misiunea noastra este sanatatea clientilor nostri.
Oferim spre vanzare o gama variata de dezinfectante medicale profesionale si articole sportive, din categoria fitness&wellness.

Firma noastra a luat nastere in anul 2006, avand ca domeniu principal de activitate turismul. Ne puteti vizita pe pagina de Facebook: https://www.facebook.com/SunnyDaysTravel

Din luna Aprilie 2020 am creat Sunny Medical, din dorinta de a ne dezvolta, dar si de a veni in intampinarea clientilor nostri, tinand cont de conditiile speciale pe care le-am traversat. Am intrat intr-un domeniu nou de activitate, insa, produsele pe care le distribuim sunt de peste 20 de ani pe piata din Romania.

OCC Switzerland ofera produse dezinfectante profesionale de top, destinate cabinetelor medicale (medicina dentara sau spitale), saloanelor de infrumusetare, colectivitatilor (sali de fitness, scoli, gradinite etc), dar si uzului personal. Produsele pe care le distribuim sunt inregistrate ca si dispozitive medicale si au efect virucid, bactericid si fungicid. Toate produsele vin insotite de certificate de calitate ISO 9001, certificate CE, marcaj CE si aviz sanitar.

Va raspundem cu promptitudine, la orice intrebari legate de produsele noastre. Oferim la cerere si alte consumabile medicale, in afara produselor ce se pot regasi in magazinul online.
Va asteptam pe pagina noastra de Facebook, pentru a fi mereu la curent cu ultimele promotii: https://www.facebook.com/sunny.medical.romania

WeCreativez WhatsApp Support
Echipa noastra va sta la dispozitie pentru orice solicitare.
👋 Salut, Cum vă putem ajuta?